Arta

Cal de vanzare cu 50 de lei

cal de bataiosu in acuarela

artaluibataiosu_cal_acuarela_01

Aceasta este prima mea pictura in acuarela dupa circa 15 ani de pauza. Acuarelele folosite sunt ArtCreation Expression de la Royal Tales, set de 24 de culori, pe care eu am dat 50 de lei la un magazin aflat pe strada Hanul cu Tei. Deoarece m-a scos din sarite calitatea mediocra a culorilor, nu am mai terminat pictura, dar daca se gaseste vreun amator care sa-mi rasplateasca munca cu 50 de lei, pe langa finisarea calului mai adaug si un peisaj de fundal.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „Cal de vanzare cu 50 de lei

    • Este un A4 (210 x 297mm), dar il pot transpune si pe un A3 (297 x 420mm), la 75 lei. Daca ai vreo preferinta speciala, trimite-mi imaginea pe e-mail si se rezolva. Nu ti-as recomanda calul asta, deoarece fiind primul executat, nici calitatea nu este deosebita. Daca dispui de bani, pictura o pot realiza pe panza in acrilic sau ulei, pretul minim pornind de 500 de lei pentru un tablou avand dimensiunile aproximative de 30x50cm, dar jumatate din suma o vreau in avans.

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s