Arta

Execut picturi originale in stilul vechilor maestri

Iti place Rubens? Iti place Rafael? Iti place Leonardo Da Vinci? Iti place Tiepolo? Iti place Theodor Aman? Ei bine, nu-ti ofer tablouri semnate de acesti mari maestri si de altii asemenea lor, ca doar nu intru in categoria hotilor de opere de arta, si nici nu te imbii cu chinezarii (copii ieftine dupa lucrari consacrate), ci iti ofer picturi originale in stil (hiper-)realist la nivelul unuia ca Donato Giancola (vezi mai jos!), de exemplu. Daca faci parte din categoria selecta a iubitorilor de arta, si nu a speculantilor sau a snobilor, este mai indicat  sa achizitionezi tablouri frumoase semnate de Marian Bataiosu, la preturi rezonabile, decat sa arunci cu banii pe fereastra pe amatorismele unor artisti consacrati, doar pentru ca ai auzit ca au cota.

Ce ar trebui sa stii inainte de a comanda o lucrare

1. Deoarece sunt dedicat calitatii, materialele pe care le folosesc trebuie sa fie de asemenea de calitate, banii pentru achizitionarea lor reprezentand un acont, ca semn al seriozitatii tale. Din partea mea stai linistit, ca nu te voi trage pe sfoarta, deoarece am de aparat un nume si reputatia de „ultra-nationalist si crestin infocat”, caracterizare ce apartine presei.

2. Eu pot picta orice, cu unele exceptii care tin de moralitatea si gusturile mele artistice, indiferent de tehnica (acuarela, pastel, ulei, guase, tempera sau acrilice) si de subiect (portrete, natura moarta, peisaje, nuduri, scene biblice, animale, fiinte fantastice, etc.). Costul total al lucrarii se va stabili de comun acord tinand cont de tehnica folosita, complexitatea subiectului, dimensiunile lucrarii, timpul alocat, materialele folosite si modalitatea de livrare.

3. Deoarece sunt adeptul dictonului „dar din dar se face rai”, te poti trezi ca alaturi de tabloul comandat sa primesti si un desen, de asemenea de calitate, sau o alta surpriza artistica, care nu ma indoiesc ca-ti va merge la suflet.

4. Pentru ca-mi place sa-mi multumesc clientii, te voi tine la curent cu evolutia lucrarii, asta dupa ce in prealabil ti-ai dat acordul pentru inceperea ei, pe baza schitelor preliminare – cazul compozitiilor complexe.

Cateva lucrari ale pictorului italian contemporan Donato Giancola:

Donato Giancola 01

Donato Giancola 02

Donato Giancola 03

Donato Giancola 00

Reclame

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s