Arta

SUPER OFERTA: Numai 200 de Euro Portretul lui Mihai Viteazu in maniera hiperrealista

artaluibataiosu_mihai_viteazul_06

Deoarece mi-am pus in gand sa-l pictez in ulei pe Mihai Viteazu in maniera hiper-realista (vezi mai jos cateva exemple!), ceea ce presupune materiale de arta de calitate si in cantitati insemnate, va fac o mega oferta, pe care niciun nationalist sau patriot adevarat cu dragoste de frumos nu ar putea-o refuza: Portretul marelui domnitor si martir roman achitat in materiale de arta, plus cheltuielile de expeditie, fara a plati niciun leu/euro/dolar/lira sterlina pe manopera. Chiar nu ti-ar place sa ai in colectia ta de arta un astfel de tablou?

Pentru cei cu adevarat interesati, un pret minimal ar fi de 200 de euro, plata integrala in avans, plus cheluielile cu expedierea. Daca nu se va gasi pana la Invierea Domnului niciun iubitor de arta dispus sa achizitioneze pe moca un tablou care in mod normal ar costa cateva mii de euro, pretul de vanzare dupa Sfintele Pasti va fi stabilit prin licitatie, incepand de la 1200 de euro. Celor care li se pare mare aceasta suma, ii invit sa dea o cautare cu „monser” Google pe internet („1200 euro acrylic painting”) si sa vada ce porcarii ofera altii de acesti bani.

Charles Jeong (acrilic):

Thierry Duval (acuarela):

Emanuele Dascanio (carbune si ulei):

Rubén Belloso (pastel):

Un gând despre „SUPER OFERTA: Numai 200 de Euro Portretul lui Mihai Viteazu in maniera hiperrealista

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s