Reduceri

Picturi si desene superbe la preturi ce sfideaza orice concurenta

Pe perioada Postului Pastelui am luat hotararea sa lucrez mai mult de amorul artei, in speranta ca aceia dintre voi care iubesc frumosul si apreciaza calitatea, dar nu-si permit sa achizitioneze opere de arta scumpe, sa poata cumpara la preturi modice desene, picturi sau sculpturi purtand semnatura lui Marian Bataiosu.

Chiar daca tarifele mele pentru realizarea hiper/foto-realista a unor lucrari sunt relativ mici, in comparatie cu preturile practicate in exterior sau de catre unii confrati autohtoni, totusi unora dintre voi li se pot parea inaccesibile. De exemplu, pentru realizarea unui tablou in acrilice, 40×55 cm, cu doua personaje, incadrate intr-o compozitie proprie, originala, cer 1200 de lei, si asta doar pentru ca sunt la inceputul carierei mele artistice. Vi se pare mult? Mie nu! La cat de scumpe sunt materialele profesioniste si la cat efort depun pentru realizarea detaliata a unei lucrari, 1200 de lei sunt putini. Dar cu toate astea, sunt dispus ca de acum pana la Invierea Domnului sa lucrez pe bani si mai putini, doar pentru a aduce bucurie in sufletelor iubitorilor de arta. Nu va surade ideea ca in loc sa platiti 120 lei pe un portret in acuarela, sa dati doar jumatate din aceasta suma, calitatea ramanand aceeasi? Aratati-mi unde gasiti o oferta mai buna si eu va mai fac o reducere de 10% din cei 50%. Ce zici, intri si in categoria celor care castiga cu Marian Bataiosu?

 

Anunțuri

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s