Externe

O profetie veche de 18 secole vorbeste despre noul rege al Spaniei, Filip al VI-lea

Sfântul Ipolit, papa Romei, zice că: După ce vor trece zece împăraţi ai romanilor, adică după căderea turcilor, al unsprezecelea care va împărăţi va fi antihrist. Iar Sfinţitul Mucenic Metodie al Patarelor zice că în vremea aceea, când va cădea Turcia, va veni Filip al şaselea cu 18 limbi (naţiuni) şi va face război, cum n-a mai fost niciodată. Atunci vor pune îngerii împărat la Constantinopole, care va împărăţi 32 de ani, iar acesta va goni pe turci. Şi îi va împărţi în trei părţi: o parte o va boteza, a doua o va supune sub sabie şi a treia o va goni cu mare mânie. Şi, întorcându-se de la război, i se vor descoperi toate comorile cele ascunse în pământ şi se vor da în mâna lui. Atunci se vor duce la dânsul toţi, din toate părţile, şi îşi vor cere părţile ţărilor care au fost robite de alţi împăraţi, şi îşi vorlua locurile care le-au stăpânit alţii cu nedreptate, după cum zice: Şi se va întoarce fiecare la cuiburile pământeşti; că zice Sfântul Metodie: Şi boul va rage adică ţara noastră, care era de jaful tuturor. La fel vor face toate naţiile şi îşi vor lua părţile lor fiecare. Că împăratul acesta aşa va fi de bun şi de paşnic că va fi ca un tată al tuturor. (Sfârșitul Omului Cules Din Sfintele Scripturi de Smeritul între monahi Zosima Pascal din Sfânta Mănăstire Neamţu, la 1905)

Contrar a ceea ce cred unii, Filip al șaselea despre care profețește Sfinţitul Mucenic Metodie al Patarelor nu este prinţul Philippe al Belgiei, ci noul rege al Spaniei, Felipe VI de España, militar de carieră (specializat în pilotarea de elicoptere militare, locotenent colonel în armată și comandant de fregata în marina militară) și comandantul Armatei Spaniei.

Notă: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, episcopul Patarelor, pomenit în calendarul creștin ortodox la 20 iunie, a trăit în secolul al III-lea.

Anunțuri

Un gând despre „O profetie veche de 18 secole vorbeste despre noul rege al Spaniei, Filip al VI-lea

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s