Geopolitica

Rusii recunosc indirect PRIMORDIALITATEA poporului roman

Mai jos va prezint un articol mai vechi de pe rbnpress.info, de care eu am luat cunostinta de abia azi, in care redactia Romanian Breaking News Press consemneaza o noua diversiune ruseasca de natura geopolitica: originea ariana a poporului rus. Doar ca diversiunea nu este diversiune, ci recunoasterea unui adevar care in viitorul nu prea indepartat va avea consecinte extraordinare pentru Romania. Chiar daca tara noastra va ajunge sa se razboiasca cu Rusia, deoarece joaca alaturi de Occident, in cele din urma cele doua tari ortodoxe isi vor da mana pentru a promova Ortodoxia in lume.

Ceea ce a fost la inceput va fi si la sfarsit!

Teritoriul Romaniei a fost primul pamant iesit de sub ape si locul de nastere al rasei albe, iar la sfarsit va fi Noul Ierusalim al Estului, potrivit generalului (r) SRI Gheorghe Dragomir. Razboiul ocult al lumii se da intre sionisti si poporul roman dreptmaritor, si chiar daca mesia evreilor, Antihrist, va ajunge sa stapaneasca lumea, dupa trei ani si jumatate ISIHASTII il vor rapune, „lucrarea cea de Taină a Isihiei fiind Taina Viitorului Lumii noastre!

Nu cu teama sa intampinam vremurile ce vor veni, ci cu bucurie, ca mari vor fi rasplatile celor care vor ramane statornici in credinta!

Romanian Breaking News Press: RUSIA „COACE” CEA MAI MARE DIVERSIUNE GEOPOLITICĂ DE PĂNĂ ACUM! „…Arienii din CARPAȚI ar fi fondat RUSIA”

RUSIA COACE CEA MAI MARE DIVERSIUNE GEOPOLITICĂ DE PĂNĂ ACUM! „…Arienii din CARPAȚI ar fi fondat RUSIA”

Rusia debitează cea mai mare diversiune la nivel planetar, prin care Rusia își reneagă originile slave!  Rusia a înțeles din experiența acumulată în puseurile imperiale începute încă din secolul XVII, că pe „Teoria Slavismului” nu poate convinge pe nimeni să îi accepte sfera de influență (influență dovedită a fi nefastă până acum). Încercările de rusificare, de anexare, cotropire, de lărgire a imperiului rus,  care a purtat vremelnic diverse haine, cea mai des utilizată bazânduse pe teoria „SLAVISMULUI” nu poate convinge azi nici pe cehi sau polonezi să le devină aliați ci doar pe slavii ortodocsi  și anume pe bulgari și sârbi  plus grecii care sunt prietenii Rușilor din totdeauna pe cu totul alte motive pe care nu le vom dezvolta aici.

Acum, Rusia prinsă fiind în corzile conflictelor geopolitice dar și militare, angajate în aceste zile în Ucraina, a țesut o nouă haină a expansiunii, nu religioasa (ortodoxă) și nici ideologică (comunism), vine cu o diversiune geopolitică la nivel planetar – „cum că …triburile de arieni din Carpați ar fi fondat Rusia și poporul rus de azi”.

Prin această diversiune, Rusia vrea să atingă mai multe obiective geopolitice menite a veni în întâmpinarea și susținerea necesităților  geostrategice pe termen lung și anume:

1. Rusia demonstrează că sunt un popor European la ORIGINE și nu un popor din stepele ASIEI.

2. Rusia, rușii sunt descendenții arienilor din Carpați care sunt descendenții Atlanților și practic rușii de azi ar fi un fel de popor ales, o rasa superioară RASA ARIANĂ! (mai importantă decât alte popoare care și-au asumat o descendență similară, vezi evrei sau germanii )

3. Poporul RUS de azi și Poporul ROMÂN ar fi rude prin strămoșii lor COMUNI.

4. Rusia se autopropune a fi rudă cu 75 % din popoarele Europei și astfel să apropie Europa de Rusia în detrimentul Americii.

 Trebuie subliniat că dintotdeauna, ROMÂNIA, poporul ROMÂN, a fost un pivot al latinismului în mijlocul popoarelor migratoare slave, pe care Rusia, popor slav nu a reuși să îl elimine s-au să îl asimileze, cu toate eforturile realizate în decursul timpului, iar prezența vremelnică în acest spațiu a fost susținută numai pe calea armelor. Rusia a încercat în decursul timpului, aproape câțiva zeci de ani să propage ideia că pe linie slavă poporul rus și cel român s-ar înrudi, vezi și accepțiunile ceva mai recente ale doamnei doctor în istorie, fostă consilieră a președintelui Constantiescu, Zoe Petre, care susținea nici mai mult nici mai puțin că mai degrabă am putea avea un strămoș slav decăt geto-dac.

Rusia ne reușind sa convingă prin curentul SLAV, vine azi în anul 2014, cu o noua teorie -STRĂMOȘII ROMÂNILOR, STRĂMOȘII TRACILOR-DACILOR și anume ARIENII au fondat POPORUL RUS.  Prin urmare România, Poporul ROMÂN este rudă cu POPORUL RUS (?) Deci pe cale de consecință ROMÂNIA ar trebui să fie prietenă a RUSIEI și să nu vadă în aceasta un potențial INAMIC din moment ce suntem rude (?)

Adevărul.ro:

Matricea_RuseascăParlamentarii ruși au inițiat o discuție publică privind elaborarea de manuale de Istorie a Rusiei după un concept unic, care să arate trecutul glorios al țării și care ar urma să educe copii în spirit patriotic.

Veaceslav Nikonov, președintele Comitetului pentru educației din cadrul Dumei de stat (Camera inferioară a parlamentului Rusiei) a declarat că aceste manuale ar trebui să arate că “Patria noastră are un trecut măreț“. “Astfel o ramură din tribul arienilor a coborât din Munții Carpați și a populat pe cale pașnică Marea Câmpie Rusă, Siberia, cea mai rece parte a planetei, a ajuns la Oceanul Pacific, a fondat Fortul Ross (o fortăreață rusă la 80 kilometri de San Francisco n.r.), a absorbit seva celor mai importante civilizații din Bizanț, Europa și Asia, a învins cel mai rău dușman al omenirii – nazismul, a deschis drumul în spațiu“, a declarat Nikonov. În același timp Irina Iarovaya, șefa Comitetului pentru securitate a declarat că nu doar manualele de istorie, ci și restul trebuie să fie elaborate după o concepție unică. “Toți copiii, de la Kaliningrad și până la Kamciatka, trebuie să învețe din aibă aceleași manuale, scrise de pe poziții politice corecte“, a susținut deputata. Arhimandritul Tihon (Shevkunov) a ținut să accentueze necesitatea “eroizării istoriei“, pentru că tinerii de azi pun pe prim-plan valori precum banii, casa, sănătatea, și doar pe ultimul loc este dragostea pentru patrie. “Glorificarea istoriei ar fi tratamentul pentru aceasta“, a afirmat arhimandritul, care a propus crearea unui Panteon al eroilor. În schimb istoricul Serghei Mironenko a îndemnat să nu se uite și despre adevăr. “Atunci când părintele Tihon vorbește despre eroi, el ar trebui să nu uite și despre antieroi. Istoria Rusiei nu este doar o istorie a victoriilor, ci și a înfrângerilor, iar patriotismul se educă prin studierea istoriei familiei, a satului sau orașului natal“, a afirmat specialistul.

Yahoo News:

Noua concepție a Istoriei Rusiei: rușii se trag dintr-o ramură a arienilor coborâtă din Munții Carpați

 

Front Press :

Noi manuale de istorie la Moscova: “ARIENII din Carpati au fondat RUSIA”

Ascensiunea sentimentului naționalist în Rusia este aproape de a face din doctrina tradiționalistă-conservatoare o politică de stat. În acest sens, parlamentarii din Moscova au inițiat o discuție publică privind elaborarea de noi manuale de istorie, “care să arate trecutul glorios al țării” și care ar urma să educe copii în spirit patriotic.

 

Redacția R.B.N. Press precizează că Vyacheslav Nikonov este un om de stiinta, politic, istoric, membru al Dumei de Stat în legislatura a VI- a din partea Partidului  ” Rusia Unită ” a lui Vladimir Putin și este fiul fostului NKVD-ist , profesor  și editor comunist, Alexei Nikonov.

 

Pentru ROMÂNI  …în loc de încheirere, spre zidire, nu spre smintire.

Căci am fost, suntem și vom fi ceea ce alții mereu  jinduiesc.

Arienii_din_Carpati

Anunțuri

2 gânduri despre „Rusii recunosc indirect PRIMORDIALITATEA poporului roman

 1. Nu stiu de ce, dar prea imi seamana „primordialitatea romaneasca” cu paranoia superioritatii ariene germane a odiosului criminal de razboi si autor de holocaust, Adolf Hitler.
  Rusii si americanii ne-au acuzat si ne acuza de holocaust si acum ne ridica in slavi cum ca am fi popor primordial si leaganul civilizatiei europene si probabil mondiale ?
  Ce civilizatie am avut daca nici sa scriem nu stiam si ca ne-am faurit istoria (sau ne-au faurit-o ei) din scrierile altor popoare : grec, turc, rus, german, maghiar, etc ? Istoria noastra am compus-o din scrierile de prin cancelariile altor popoare. Si ne mai si laudam cu asta.
  Daca te uiti si cauti in in DEX,, scris de marii nostri academicieni, toate cuvintele sunt neromanesti, adica rusesti, bulgaresti, sarbesti, maghiare, grecesti, etc.
  Daca te iei dupa scrierile academicianului iorgu Iordan, 80% din numele romanesti sunt de provenienta bulgara si 10% sunt de sorginte ruseasca. (Poate gresesc un pic procentele). Deci suntem considerati un popor de handicapati care probabil ne strigam intre noi cu Ba !, Ma ! Fa! sau ne fluieram. Si au venit bulgarii si ne-au invatat sa ne dam nume. Astfel ca Popov al lor a devenit la noi Popa, Stoianov de la ei a devenit la noi Stoia, Stoian, Stoenescu. Probabil ca si roman provine tot de la ei, de la numele Romanov.
  Uite asa se scrie istoria !
  Nu mai suntem traci, cei mai vestiti dintre traci, frati cu Roma si cu ginta latina dimprejurul Mediterane ci suntem arieni indo-europeni. Si bestia criminala de Hitler isi cauta obarsiile ariene prin Nepal si India inainte de WW2
  Asa ca, frati romani, feriti-va de propagandistii arianismului ca dracul de tamaie, ca sa nu fiti bagati iar in cloaca murdara a nazismului hitlerist, autor de holocaust.

  • Gresesti profund! Nimeni nu vorbeste de superioritate rasiala aici. Una e una, alta e alta. Rasa alba a aparut undeva, nu a coborat cu o nava spatiala din cosmos. Unii localizau aparitia rasei albe in stepele Asiei, altii in Nordul Europei sau aiurea. Dar locul ei de bastina este Romania, de unde s-a raspandit in toata lumea. Spre deosebire de celelalte neamuri ariene, poporul roman descinde direct din primii oameni. Tracii era denumirea sub care erau cunoscute de catre eleni populatiile din nordul Greciei. Aceleasi populatii, dar de la nord de Dunare, erau denumite daci de catre romani, care vorbeau limba latina, latinii fiind si ei tot traci. Noi ne zicem români, chiar daca grecul bizantin George Kedrenos ne cunostea in sec. XI sub etnonimul de valah. Daca noi descindem din geti, care sunt cei mai viteji si drepti dintre traci, cel mai numeros neam dupa inzi, inseamna ca suntem si arieni, pentru ca arian inseamna nobil in sanscrita. Toate popoarele albe, fie ca vorbim de latini, rusi, indieni, norvegieni, francezi, englezi, etc., isi au obarsia in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. Hitler, ca si alti lideri nazisti, era evreu. De altfel, nazisii si sionistii au conlucrat foarte bine pentru a pune bazele statului Israel, evreii inchisi in lagare fiind dintre indezirabilii sionismului. Nazistii au cautat si in Romania poarta spre lumea subterana, dar nu au gasit-o! Lucrurile sunt mult mai complicate si profunde decat ne apar la prima vedere.

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s