Arta

Panzele pe sasiu de la SC Andreea Prod S.R.L sunt de proasta calitate

Deoarece nu am suficient capital sa investesc in masini si unelte pentru a-mi confectiona singur suporturile pentru pictura, ma vad nevoit sa le cumpar gata facute de altii. Cum patronul roman din domeniul materialelor de arta este pus pe profit maxim, sau altfel spus pe jegmanirea clientului, calitatea produselor lasa mult de dorit. Daca intr-o postare anterioara va sfatuiam sa evitati panzele pe sasiu de la Profiart, care sunt niste „chinezarii” ordinare, acum a venit randul sa dau de pamant si cu sasiurile cu panza Andreea, produse de SC Andreea Prod SRL, ce detine site-urile materialepictura.ro si andreea-art.ro. Ieri am cumparat doua astfel de panze de bumbac de la Magazinul Colorit – Sala Palatului.  Ajuns acasa, am constatat urmatoarele:

– Panza de 45x55cm nu avea prevazuta cele 8 pene pentru ajustarea tensiunii pe cadru.

– Stinchiile care formeaza sasirile in loc sa fie realizate dintr-o bucata, sunt executate din doua sau chiar trei bucati imbinate in dinti, iar capetene nu sunt smirghiluite, astfel ca exista riscul sa-ti iei vreo teapa in deget, pe langa teapa din buzunar.

– Prinderea cu capse a panzei pe sasiu este realizata haotic.

– Coltul unui sasiu era ciobit.

– Eticheta produsului, 14x17cm, este prinsa in capse pe sasiu, ceea ce face dificila indepartarea ei fara a scoate capsele, plus ca mascheaza pungulita cu pene, astfel ca nu-ti poti da seama de prezenta acestora.

In concluzie, calitatea panzelor pe sasiu de la SC Andreea Prod SRL lasa mult de dorit, acestea nefiind nici pe departe „produse sub o atenta selectie a calitatii”, cum clameaza firma bucuresteana.

Anunțuri

2 gânduri despre „Panzele pe sasiu de la SC Andreea Prod S.R.L sunt de proasta calitate

  1. Da, asa este!
    Era bine daca ajungeam sa citesc acest articol inainte de a comanda cateva panze…Nici nu imi vine sa ma apuc de pictat pe ele, din pacate…
    Care sunt cele mai bune comandate pana acum de pe internet (raport calitate-pret)?
    Multumesc! Spor si inspiratie!

Marian Bataiosu executa desene si picturi realiste, indiferent de subiect, dupa fotografie sau model. Calitate garantata! Date contact: e-mail: lamarearta@yahoo.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s